14 januar 2007

Ting endrer seg fort!

For en måned siden var jeg for såvidt relativt fornøyd med mitt liv. Det var bare at jeg ikke hadde jobb, og utsiktene for jobb var ikke de helt store selv om jeg hadde vært på et par jobbintervjuer....

Etter litt press fra en viss person, innsåg jeg at ting måtte endres. Og som tidligere har fortalt, satte jeg i gang litt action, og fant en plass å bo i Oslo.

Fredag hadde jeg bodd i mitt ypperlige kollektiv i en uke. Fredag var dagen jeg skulle få tilbakemelding på hvordan det hadde gått på et intervju. Fredag forløp på følgende måte:

1. Innkjøp av dagens aviser og finne en god vindusplass nede på Kaffebrenneriet.
2. Les avisen - nøye. Brukte 3 timer på en avis...
3. Klokken var begynt å nærme seg halv to - tiden nok en person til som skulle på intervju.
4. Hva er egentlig rekorden på edderkoppkabal?
5. Klokken gikk veldig treigt!
6. Klokken var begynt å nærme seg 4- når stenger kontoret????? Når skal telefonen komme????
7. Ta en røyk - få litt peptalk av Ingvild

Og hoppla ringte telefonen: - Hei, dette er Henning som ringer.

For å gjøre en kort telefonsamtale enda kortere. Jeg har fått jobb. Jeg var en klar vinner på intervjurunden, og de ville gjerne at jeg skulle begynne å jobbe hos dem.

Jeg har fått jobb som å koordinere vedlikehold av Shellstasjoner i hele Norge!!!!! Min jobb er i første omgang assistentstilling, men har store muligheter for stadig nye utfordringer :)


Jeg har i løpet av den siste måneden endret livssituasjon totalt: Jeg har en ny plass å bo, sammen 3 veldig hyggelige mennesker. Jeg har fått ny jobb. Fremtudsutsiktene er rett og slett helt fantastisk :)

Og jeg har flere planer for hva jeg skal gjøre først og sist når jeg får min første lønn, men den listen må komme senere!

05 januar 2007

Skrekk blandet fryd

Det er med en skrekkblandet fryd at man nå kan konstantere at jeg har flyttet!!! Veldig kjekt, litt skummelt, veldig kjekt og veldig skummelt. Slik kan man oppsummere følelsene i dag. Selfølgelig i tillegg til å være veldig trøtt, men det ikke særlig festlig.

Leiligheten er gammel med mye sjarm og sjel. Man kan bare føle historiene siver ut av veggene. Vegger med gammelt treverk i enkelte rom og i andre skikkelig herlig tapet/fliser/gulvbelegg fra 60-70-tallet! Fantastisk.

Nå skal jeg ut tusle i mine nye nærområder, og sjekke ut mulighetene i nærheten